kakkerlakken: onze huisdieren - Reisverslag uit Ilha Grande, Brazilië van Hedy Opzeeland - WaarBenJij.nu kakkerlakken: onze huisdieren - Reisverslag uit Ilha Grande, Brazilië van Hedy Opzeeland - WaarBenJij.nu

kakkerlakken: onze huisdieren

Door: Hedy

Blijf op de hoogte en volg Hedy

23 Februari 2010 | Brazilië, Ilha Grande

Nog even het vervolg van gisterenavond:
Toen ik naar bed ging, zat er gezellig nóg een kakkerlak in de badkamer op mij te wachten. Na enig gevecht verdween hij achter de wastafel, waar hij niet meer vandaan kwam. Toen toch maar gaan slapen, nog wonderbaarlijk goed ook. Kakkerlak vandaag niet meer gezien, maar ik ga nu wel met slippers douchen!
Hopelijk komt hij vanavond ook niet terug.

Vandaag relaxdagje aan het strand. En Hedy heeft een handwas gedaan. Jesse was daarna aan de beurt en had zijn spullen in een zak buiten staan en toen heeft de eigenaresse van het hostel het maar gewassen, grrrr, de mazzelaar.

Groetjes!

p.s. Bedankt voor jullie inzet om redenen om naar huis te komen te bedenken. Wij hebben er (met veel moeite) ook nog een paar: Echte melk en lekker bruin brood.

• 24 Februari 2010 - 08:42

Suus:

Hey schat! Kakkerlakken....tja dit zou je niet verwachten uit mijn mond, maar als je ze vangt onder een glas en je deo (uit een spuitbus) of luchtverfrisser onder spuit gaan ze dood....vind het zelf eigenlijk wel zielig dus als je ze kan vangen en buiten zetten is wellicht beter...ach ze doen niets dat scheelt ze eten alleen je eten op hihi...o ja tip...niet op gaan staan ;)) kusssssssssss...p.s in jouw huissie in den Bosch zijn geen kakkerlakken ;))

• 24 Februari 2010 - 16:51

Lianne:

En wat dacht je van een broodje kroket?

• 26 Februari 2010 - 13:09

Jan De Groot:

Misschien een beetje mosterd na de maaltijd om nu pas, zo kort voordat je weer thuis komt, te reageren, maar ik wil wel even kwijt dat ik al jouw/jullie ervaringen met heel veel belangstelling gelezen en gevolgd heb. Je hebt alles ook op een erg leuke manier aan elkaar geschreven. Komt het ook nog uit in boekvorm? Jullie hebben wel de beste winter in járen gekozen om niet in Nederland te hoeven zijn, want zelfs winter- en sneeuwaanbidders zijn het winterweer meer dan zat. Nu regent het alleen maar bij een "heerlijk" temperatuurtje van zo'n graad of acht.
    Goede reis naar huis en tot ziens!

Je oom uit Bemmel